Skip to main content Skip to footer

Innvendig bilpleie

Få et usynlig setetrekk på tekstilsetene!

Tekstilbeskyttelse

 • Enkel rengjøring
 • Tetting av tekstilfiber
 • Ekstra beskyttelse

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene. CarbonQ Tekstilbeskyttelse sørger for at tekstilfibrene blir fylt og tettet, forblir antistatiske og forhindrer at de suger til seg støv og smuss. Resultatet er at bilen blir lettere å holde ren innvending. Eventuelt søl vil ikke trekke inn i setet, men tørke inn på overflaten, slik at du enkelt kan fjerne det med en klut.

Pris fra kr 1990,-

Grundig rengjøring og impregnering innvendig

Innvendig rens

 • Støvsuging
 • Rens av tepper, seter, tak, dørtrekker og dashboard
 • Kan kombineres med skinnbehandling for utmerket resultat

Kunder som har bestilt innvendig rens fra oss for første gang får som regel store øyer når de henter bilen – bilen både lukter og ser ut som ny! Støv og skitt samler seg i sømmer og plasser som man vanligvis ikke når. Vi har utstyret som trengs og et øye for detaljer.

fra kr 2200,-

Rens + luktfjerning fra kr 3200,-

For en bedre reise

Innvendig vask og støvsuging

 • Rimelig
 • Innvendig håndvask
 • Innvendig støvsuging

Er det lenge siden du renset bilen innvendig? Eller har du nettopp fått utført en utvendig behandling av bilen og ønsker at det innvendige matcher? Få bedre inneklima og et friskt utseende med vår innvendige behandling, hvor vi gir bilen din en lettere innvendig vask og støvsuging.

Pris fra kr 500,- 

Gamle skinnseter blir som nye!

Farging av skinn

 • Dynamix Skinnpleie
 • Reparasjon av hullskader
 • Matcher originalfargen 100%
 • 3-stegs behandling

Har du slitte eller stygge skinnseter? Vi benytter et av verdens mest anerkjente merker for skinnfarging og skinnreparasjoner. Reparasjon og flekklakkering av skinnseter er gjort på kort tid og vil bli i eksakt samme farge som interiøret ellers.

Tama Bilpleie bruker det anerkjente skinnpleiemerket Dynamix. Dynamix er forholdsvis nytt i Norge, men har på kort tid opparbeidet seg et rykte for å være et av de beste skinnproduktene på det norske markedet. Enten det er skinnsetene på motorsykkelen eller i bilen som er sprukket eller har mistet fargen, med Dynamix kan vi restaurere skinnet til å bli så godt som nytt.

Vi utfører reparasjons- og oppfargingsteknikker av skinnseter. Hullskader med omkrets på opptil 3-4 cm kan repareres og vår skinnfarge har samme holdbarhet som originalfargen på setet ditt. I de fleste tilfeller vil også reparasjonen være så godt som usynlig.

Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Dynamix produserer farger som matcher originalfargen 100 %. Er derimot ikke fargen i listene til Dynamix, sender vi de en skinnbit som det blir lagd en perfekt match til, uten ekstra kostnader for deg.

For å reparere et sete, eller et område på et sete, er det anbefalt å kjøre en behandling i tre steg. Først behandler vi setet med Dynamix skinnrens, deretter farger vi setene med Dynamix skinnfarge, før vi går over med Dynamix skinnkrem.

Per del fra kr 750,-
Per hele sete fra kr 2500,-
Alle seter i personbil / SUV fra kr 15000,-
Flikk av hull fra kr 590,-
Skinnkrem fra kr 1200,- 

Gjør skinnsetene motstandsdyktige mot slitasje

Skinnimpregnering

 • Flott utseende
 • Bedre holdbarhet

For å ivareta skinnet i bilen setter vi det inn med en spesialtilpasset impregnering. Dette gjør det motstandsdyktig mot sol, slitasje, lukt, fuktighet og møkk. Ubehandlet skinn som ikke blir impregnert vil etterhvert tørke inn og sprekke.

Pris fra kr 1690,- 

Unngå dårlig lukt

Luktfjerning

 • Vi garanterer at all vond lukt blir borte
 • Utmerket for allergikere
 • Fjerner vond lukt

Vond lukt lar seg ikke fjerne av vaskemidler. Du kan gjerne overdøve lukten med salmiakk, men når lukten sitter skikkelig må vi bruke ozon for å drepe bakteriene som står bak den vonde lukten.

Ozonbehandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen.
Ozonbehandlingen er en prosess som går over noen dager. Vi må først foreta en full innvendig rens, deretter må bilen tørke et døgn, før vi starter ozonbehandlingen. Et eller flere ozonapparater plasseres i bilen og begynner å produsere ozon av oksygenet i luften. Allerede etter et par minutter er kupeen tom for oksygen og full av ozon. Ozonet er svært giftig for bakteriene i høye konsentrasjoner, men for å sikre at alle bakteriene dør lar vi bilen stå i minst to døgn.

Etter ferdig behandling vaskes hele bilen innvendig. Dette er for å fjerne de giftige avfallsstoffene som legger seg i bilen.

Ozonbehandling anbefales særlig for allergikere da behandlede biler blir helt frie for allergener.

Pris fra kr 1000,-

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.